Altex anunţă că a corectat erorile de Black Friday şi ANPC a ridicat suspendarea site-ului

ANPC ridică sancţiunea suspendării site-ului Altex, după ce retailer-ul a corectat toate erorile de semnalizare a reducerilor de Black Friday, anunţă compania.

2735 afișări
Imaginea articolului Altex anunţă că a corectat erorile de Black Friday şi ANPC a ridicat suspendarea site-ului

Altex anunţă că a corectat erorile de Black Friday şi ANPC a ridicat suspendarea site-ului

Altex România a transmis că a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, conform recomandărilor ANPC.

„Autoritatea a constatat corectarea abaterilor şi a ridicat sancţiunea complementară de suspendare a activităţii. Astfel, retailer-ul ȋşi va desfăşura ȋn mod normal activitatea online, cât şi pe cea din magazine, inclusive mâine, ȋn ziua de Black Friday. Compania a plătit cele două amenzi contravenţionale emise de ANPC, pentru altex.ro, respectiv mediagalaxy.ro”, anunţă compania, într-un comunicat de presă.

Ne cerem scuze tuturor clienţilor pentru erorile comise, le-am remediat imediat cum ne-au fost sesizate. Pe cei care au fost afectaţi de aceste erori ȋi rugăm să ne contacteze la numărul de telefon 021.9196 şi vor primi tot suportul necesar. Ȋi asigurăm că vom investi ȋn perfecţionarea proceselor şi sistemelor, astfel ȋncât să le oferim, ȋn continuare, cele mai mici preţuri din România şi cea mai bună experienţă de cumpărare”, a declarat Andreea Nucă, director Customer Service Altex România.

Astfel, vineri, de Black Friday, toate magazinele Altex şi Media Galaxy vor avea un program special: vor deschide de la ora 7:00 dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici