Alţi trei presupuşi hoţi în cazul Becali au primit mandate de arestare în lipsă

Alte trei persoane au primit mandate de arestare în lipsă în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali şi a altor autoturisme de lux, Judecătoria sectorului 1 admiţând, miercuri, propunerea procurorilor în acest sens.

15 afișări
Imaginea articolului Alţi trei presupuşi hoţi în cazul Becali au primit mandate de arestare în lipsă

Alţi trei presupuşi hoţi în cazul Becali au primit mandate de arestare în lipsă (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii au cerut instanţei emiterea unor mandate de arestare în lipsă pentru Adrian Stănilă, Constantin Stan şi Ştefan Mărgean, după ce aceştia nu au fost găsiţi de poliţişti în urma descinderilor de marţi pentru prinderea unor persoane suspectate de furtul unor autoturisme de lux, între care şi cea a lui Gigi Becali.

Cei trei au fost urmăriţi în noaptea de 26 spre 27 ianuarie de gărzile lui Gigi Becali, care urmăreau recuperarea autoturismul Mercedes, lăsat cu motorul pornit de finanţatorul echipei Steaua.

Aceştia sunt acuzaţi într-un dosar vizând furtul a şapte maşini de lux şi în care Judecătoria sectorului 1 a emis, miercuri, mandate de arestare preventivă pentru Tinel Niculae, împuşcat şi agresat de gărzile lui Gigi Becali, şi Paul Mihalache, acuzaţi în legătură cu sustragerea a patru autoturisme.

În cazul lui Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, reţinut şi el în acest caz, instanţa a decis cercetarea în libertate pentru şantaj şi tăinuire.

Cei şase puşi sub acuzare de Parchetul Capitalei sunt suspectaţi a avea legătură cu furtul a şapte autoturisme de lux, printre acestea un Porche, un Audi, un Volkswagen Touareg şi două Mercedesuri, în perioada iunie 2008 - martie 2009.

"În unele cazuri, aceştia au contactat, ulterior, proprietarii maşinilor cărora le-au pretins sume de bani cuprinse între 6.000 şi 20.000 de euro pentru răscumpărarea autoturismelor", a informat, miercuri, Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici