Amănuntul care o face unică pe Eve Gilles, Miss Franţa 2024, între cele 30 de finaliste

În Franţa se discută aprins dacă nu cumva părul scurt afişat de Ève Gilles, în vârstă de 20 de ani, Miss Franţa 2024, să fie o formă de independenţă.

5200 afișări
Imaginea articolului Amănuntul care o face unică pe Eve Gilles, Miss Franţa 2024, între cele 30 de finaliste

Ève Gille a fost singura dintre cele 30 de candidate la titlul de cea mai frumoasă care nu avea o coafură cu părul lung şi a subliniat acest lucru în toate discursurile sale.

„Frumuseţea nu ţine doar de tunsoare sau de forma pe care o avem”, a comentat în finală tânăra studentă originară din Dunkerque, în nordul ţării. „Vreau să fiu o femeie care îndrăzneşte să încalce codurile. Aş purta coroana foarte bine, chiar şi pe părul meu scurt”, a încheiat tânăra.

Când Miss Franţa 2009, Chloé Mortaud, a întrebat-o ce cuvinte ar folosi pentru a linişti un copil victimă a agresiunii şcolare, Ève Gilles a vorbit tot despre coafura ei: „M-am gândit că m-ar fi enervat mai mult comentariile la tunsoarea mea decât cele legate de corpul meu”. 

Nicio frumuseţe cu păr scurt nu câştigase vreodată concursul de Miss Franţa. Duminică, în primul ei interviu, întrebată despre tunsoare, a răspuns: „E doar o tunsoare, aşa că mai devreme sau mai târziu vom vorbi despre altceva. Dar este adevărat că este important să demonstrăm că sunt multe franţuzoaice care au părul scurt şi este important ca acestea să fie reprezentate în competiţii precum Miss France”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici