Ambasada Franţei nu comentează întâlnirea Kovesi-ministrul francez de Externe. Nicio poză cu şefa DNA pe Facebook-ul ambasadei | FOTO

Ambasada Franţei la Bucureşti nu a făcut niciun comentariu cu privire la întâlnirea dintre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi şi ministrul de Externe al Franţei, Jean-Yves le Drian, în timp ce pe pagina de Facebook a ambasadei sunt poze cu oficialul francez şi autorităţile române, mai puţin şefa DNA.

1301 afișări
Imaginea articolului Ambasada Franţei nu comentează întâlnirea Kovesi-ministrul francez de Externe. Nicio poză cu şefa DNA pe Facebook-ul ambasadei | FOTO

Ambasada Franţei nu comentează întâlnirea Kovesi-ministrul francez de Externe. Nicio poză cu şefa DNA pe Facebook-ul ambasadei

Pe pagina de Facebook a Ambasadei Franţei în România apar fotografii de la întâlnirile dintre ministrul de Externe al Franţei, Jean-Yves le Drian şi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu.

Lipsesc totuşi imagini de la discuţia dintre oficialul francez şi Laura Codruţa Kovesi, deşi întâlnirea a fost anunţată pe site-ul oficial al ministerului de Externe francez.

Contactaţi de MEDIAFAX, oficialii Ambasadei Franţei nu au făcut niciun comentariu cu privire la întâlnirea dintre ministrul de Externe şi şefa DNA.

”Nu avem declaraţii in legătura cu subiectul menţionat de dumneavoastră”, se arată în răspunsul Ambasadei Franţei.

Acest răspuns a venit la scurt timp după ce DNA a confirmat întâlnirea dintre cei doi.

"O întrevedere a avut loc la data de 11 aprilie 2018, la sediul Ambasadei Franţei din Bucureşti, aceasta fiind pe agenda oficialului francez. Pentru detalii despre conţinutul întâlnirii vă rog să vă adresaţi Ambasadei Franţei, gazda întâlnirii", se arată în răspunsul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, la solicitarea MEDIAFAX.

Ambasada Franţei este una din cele şapte reprezentanţe la Bucureşti care a transmis, în decembrie 2017, un mesaj către factorii implicaţi în proiectul de reformă a justiţiei, cerându-le să evite orice acţiune care ar putea duce la slăbirea independenţei sistemului judiciar şi să ceară avizul Comisiei de la Veneţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici