Ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, a adresat un MESAJ de sărbători în limba română - VIDEO

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Philippe Gustin, şi-a exprimat speranţa, într-un mesaj în limba română postat pe reţelele de socializare, că 2014 va fi un an mult mai bogat pentru relaţiile franco-române.

272 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, a adresat un MESAJ de sărbători în limba română - VIDEO

Ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, a adresat un MESAJ de sărbători în limba română - VIDEO

"La mulţi ani! Bonne année 2014! 2013 a fost un an foarte dens pentru relaţiile dintre Franţa şi România: aproape 20 de vizite bilaterale la nivel de miniştri au avut loc la Paris şi la Bucureşti. Prim-ministrul României a fost la Paris în februarie, iar prim-ministrul francez a fost aici în iulie", a declarat Philippe Gustin, care şi-a susţinut acest mesaj de sărbători în limba română.

Ambasadorul francez şi-a exprimat speranţa că 2014 va fi "un an extraordinar pentru fiecare" şi "un an mult mai bogat pentru relaţiile dintre ţările noastre".

Totodată, Gustin a precizat că activitatea Ambasadei Franţei a fost "foarte bogată" în 2013.

Philippe Gustin şi-a prezentat scrisorile de acreditare preşedintelui Traian Băsescu la 14 martie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici