Ambulanţa Bucureşti: 28 fracturi şi entorse şi 13 traumatisme de când a început ninsoarea

Numărul apelurilor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a crescut miercuri cu 4,23 % faţă de aceeaşi zi a săptămânii trecute, fiind înregistrate aproape 30 de fracturi şi entorse, precum şi 13 traumatisme, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

99 afișări
Imaginea articolului Ambulanţa Bucureşti: 28 fracturi şi entorse şi 13 traumatisme de când a început ninsoarea

Ambulanţa Bucureşti: 28 fracturi şi entorse şi 13 traumatisme de când a început ninsoarea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În intervalul marţi ora 20,00 - miercuri ora 16,00 au fost înregistrate 838 de solicitări, dintre care 458 urgenţe, aceasta reprezentând o creştere cu 4,23 la sută faţă de aceeaşi perioadă a săptămânii trecute. Din totalul urgenţelor, 20 au fost pentru căzuţi în stradă, 28 pentru fracturi şi entorse şi 13 pentru traumatisme", a explicat medicul Alis Grasu.

"Traficul în Capitală, mai ales pe străzile laterale, este foarte dificil, mai ales din cauza zăpezii şi a maşinilor parcate pe ambele sensuri", a adăugat managerul SABI.

"Se merge din ce în ce mai greu. Avem 50 de solicitări în aşteptare. Pe străzile laterale, ambulanţele circulă cu mare dificultate. Îi rugăm pe oameni să parcheze cu multă grijă astfel încât să nu blocheze sau să îngreuneze traficul", a mai spus managerul SABI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici