Amendă de 6.000 de lei. Şoferul care a provocat incidentul cu zeci de oameni blocaţi în telescaun a fost sancţionat

Incidentul de la telescaunul din staţiunea Vatra Dornei, unde câteva zeci de persoane au fost blocate de Paşte, a fost provocat de un şofer care a intrat cu maşina de teren într-un scaun.

920 afișări
Imaginea articolului Amendă de 6.000 de lei. Şoferul care a provocat incidentul cu zeci de oameni blocaţi în telescaun a fost sancţionat

Jandarmii dorneni l-au sancţionat contravenţional cu 6.000 de lei pe bărbatul care a provocat incidentul de la Telescaunul Vatra Dornei.

În după-amiaza primei zile de Paşte, jandarmii au intervenit alături de pompieri şi Salvamont pentru coborârea a 51 de turişti blocaţi în Telescaunul Vatra Dornei.

Din verificări s-a constatat că „un bărbat din Vatra Dornei a intrat cu maşina de teren personală într-un scaun al telescaunului, în zona intermediară, unde acesta circulă la o înălţime mică faţă de sol. Menţionăm că zona respectivă reprezintă proprietate privată şi este semnalată cu indicatoare privind accesul interzis”, transmite Jandarmeria Suceava.

Şoferul a fost amendat cu 5.000 de lei la Legea privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi cu 1.000 de lei la OUG privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente, pentru pătrunderea în fond forestier şi pe pajişti permanente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici