Amendă pentru organizarea focurilor de artificii după miezul nopţii la nunta lui Borcea

Firma care a organizat lansarea focurilor de artificii, duminică noapte, la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, a fost amendată cu 800 de lei (190 de euro) de Poliţia Oraşului Voluntari, pentru că au demarat spectacolul de artificii la miezul nopţii, în pofida avizului oficial.

1024 afișări
Imaginea articolului Amendă pentru organizarea focurilor de artificii după miezul nopţii la nunta lui Borcea

Amendă pentru organizarea focurilor de artificii după miezul nopţii la nunta lui Borcea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Societatea comercială a primit o amendă de 800 de lei, pentru că deşi primise aviz pentru organizarea focurilor de artificii până la ora 22.00, aceştia au început spectacolul la miezul nopţii, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada.

Singurele ocazii ce permit organizarea focurilor de artificii după ora 22.00 sunt sărbătorile naţionale şi internaţionale.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa.

Conform presei mondene, pentru nunta cu Alina Vidican, mirele Cristian Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitaţi.

Cristian Borcea şi Alina Vidican au o relaţie de aproximativ opt ani de zile, pe care au oficializat-o în iunie, la puţin timp după ce oficialul dinamovist a divorţat de prima sa soţie, Mihaela, alături de care a fost căsătorit 20 de ani şi cu care are trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici