Amendă uriaşă pentru un chiştoc aruncat pe geam. Şoferul unei maşini de lux din Galaţi, bun de plată

  • Şoferul unei maşini de lux a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat un muc de ţigară pe geam.
  • Iniţial, bărbatul a fost rugat de jandarmi să ia chiştocul de pe stradă, dar şoferul a refuzat şi i-a ameninţat cu un proces.
2219 afișări
Imaginea articolului Amendă uriaşă pentru un chiştoc aruncat pe geam. Şoferul unei maşini de lux din Galaţi, bun de plată

Amendă uriaşă pentru un chiştoc aruncat pe geam. Şoferul unei maşini de lux din Galaţi, bun de plată

Incidentul s-a produs pe o stradă din oraşul Galaţi. Jandarmii l-au văzut pe bărbatul de 37 de ani atunci când arunca mucul de ţigară pe geamul maşinii.

Autoturismul se afla chiar în faţa autospecialei Jandarmeriei, iar jandarmii au coborât şi i-au solicitat şoferului să ia chiştocul de pe stradă. Bărbatul a refuzat şi i-a ameninţat pe jandarmi cu un proces.

„Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini. Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

Deoarece a refuzat să se conformeze solicitării, şoferul a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
chiştoc,
amendă,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici