Ameninţare cu bomba în trenul Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti. Apelul a fost redirecţionat către Lugoj

Serviciul de Urgenţă 112 Bucureşti a fost sesizat, în noaptea de miercuri spre joi, cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti s-ar afla un dispozitiv explozibil.

376 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bomba în trenul Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti. Apelul a fost redirecţionat către Lugoj

Ameninţare cu bomba în trenul Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti. Apelul a fost redirecţionat către Lugoj

Potrivit Poliţiei Timiş, miercuri noaptea, în jurul orei 22:50, Serviciul de Urgenţă 112 Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti s-ar afla un dispozitiv explozibil.

Apelul a fost redirecţionat către poliţiştii din Lugoj care au mers de urgenţă în Gara din Lugoj pentru asigurarea zonei şi luarea măsurilor necesare.

Totodată, trenul a fost oprit de poliţiştii Postului de Transport Feroviar din Lugoj.

În urma verificărilor efectuate de Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş, s-a stabilit că apelul nu se confirmă.

Trenul a fost pus în mişcare la ora 00:45.

Poliţiştii din Bucureşti fac verificări în vederea depistării apelantului şi luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ameninţare,
bombă,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici