Ameninţare cu bomba la sediul televiziunii publice din Germania. Clădirea a fost evacuată

Mai multe clădiri ale televiziunii publice din Germania au fost evacuate luni în urma unei ameninţării cu bomba, potrivit Reuters.

78 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bomba la sediul televiziunii publice din Germania. Clădirea a fost evacuată

Ameninţare cu bomba la sediul televiziunii publice din Germania. Clădirea a fost evacuată

Ameninţarea a apărut luni dimineaţa.

Poliţia a evacuat şi verificat campusul ZDF din oraşul Mainz, utilizând şi câini special antrenaţi.

Oamenilor li s-a permis să se întoarcă în clădiri după două ore.

Autorităţile au evaluat ameninţarea primită prin e-mail şi au stabilit că nu există niciun indiciu privind un pericol concret, a transmis poliţia prin intermediul unui comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bombă,
zdf,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici