Ameninţarea lui Nicuşor Dan, după moartea femeii atacate de câini: Cine a greşit va plăti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că a cerut Corpului de Control un raport cu privire la deficienţele din fiecare instituţie implicată, după cazul femeii care a murit muşcată de câini în zona Lacul Morii, şi că acela care a greşit va plăti.

853 afișări
Imaginea articolului Ameninţarea lui Nicuşor Dan, după moartea femeii atacate de câini: Cine a greşit va plăti

Ameninţarea lui Nicuşor Dan, după moartea femeii atacate de câini: Cine a greşit va plăti

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan susţine că a discutat sâmbătă şi duminică cu persoanele implicate în acest caz. El spune că este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea Primăriei Generale.

„Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice. Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie să facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a scris duminică seara pe Facebook Nicuşor Dan.

Acesta a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor femeii care a murit sâmbătă în zona Lacul Morii după ce a fost atacată de câini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici