Amuzament nereuşit pe bani publici. Cum arată ornamentele de Crăciun în unele localităţi din ţară

  • În mai multe localităţi din Dolj decoraţiunile de sărbători stârnesc râsul
  • În comuna Podari, unele ornamente au formă de lenjerie intimă
  • Ornamentele sunt plătite din bugetul primăriilor
1872 afișări
Imaginea articolului Amuzament nereuşit pe bani publici. Cum arată ornamentele de Crăciun în unele localităţi din ţară

Amuzament pe bani publici

În mai multe localităţi din Dolj, primarii au vrut să alunge monotonia pandemiei cu ornamente cât mai colorate. Numai că le-a cam lipsit imaginaţia, iar pe localnici îi apucă râsul când se uită pe străzi.

Spre exemplu, în comuna Galicea Mare, piesa de rezistenţă este un Moş Crăciun impunător. Însă Moşu’ seamănă mai degrabă cu un Pinocchio, care duce un sac colorat în steagul Uniunii Europene.

Şi mai are un cusur. Când se întrerupe curentul electric, Moşu’ dispare din peisaj.

Apoi, la 10 km de Craiova, în comuna Podari, ornamentele dau frâu liber imaginaţiei localnicilor.

Primarul  a cheltuit, anul acesta,  aproape 38 de mii de lei pentru câteva decoraţiuni luminoase, pentru montatul acestora şi reparaţia celor vechi.Unii dintre locuitori nu prea înţeleg ce reprezintă ornamentele.

Pentru montatul decoraţiunilor, primăria din Galicea Mare a scos din vistierie 13.450 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici