Ana Maria Pătru, fosta şefă AEP, a vrut să recuze doi procurori DNA Ploieşti

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploieşti, unde a fost audiată într-un dosar nou, aceasta depunând o cerere de recuzare pentru doi procurori din cadrul DNA Ploieşti, care a fost respinsă.

538 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Pătru, fosta şefă AEP, a vrut să recuze doi procurori DNA Ploieşti

Ana Maria Pătru, fosta şefă AEP, a vrut să recuze doi procurori DNA Ploieşti

Avocatul Anei Maria Pătru, Veronel Rădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a depus o cerere ce recuzare în dosar, însă aceasta a fost respinsă.

„Am depus această cerere de recuzare a doi procurori de la DNA Ploieşti. Cererea, a venit acum răspunsul după-amiază, a fost respinsă, semnată de un procuror şef serviciu”, a declarat Rădulescu.

Surse judiciare au declarat că Ana Maria Pătru este acuzată de inducere în eroare a organelor judiciare.

Doi inspectori de la Inspecţia Judiciară au ajuns miercuri la sediul DNA Ploieşti, după ce, în luna august Ana Maria Pătru a depus o plângere împotriva unor procurori din cadrul acestei unităţi de parchet

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Centrale (AEP), Ana Maria Pătru, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploieşti, unde este audiată într-un nou dosar. Ana Maria Pătru a declarat că are calitatea de suspect.

„Doamna Socol, domnul Onea (Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti - n.r.), încă vreo 2-3 când îşi aduce doamna Socol camarila şi face nişte denunţuri şi s-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul la şcoală şi să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi", a declarat la intrarea în DNA Ploieşti, Ana Maria Pătru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici