Anastase despre modificarea legii câinilor fără stăpân:Un punct de vedere al administraţiei, benefic

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, referitor la decizia prefectului Capitalei de a trimite la Parlament propuneri de modificarea a legii câinilor fără stăpân, că "un punct de vedere al administraţiei este benefic".

62 afișări
Imaginea articolului Anastase despre modificarea legii câinilor fără stăpân:Un punct de vedere al administraţiei, benefic

Anastase despre modificarea legii câinilor fără stăpân:Un punct de vedere al administraţiei, benefic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cred că aceste propuneri au fost trimise către Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, care are în dezbatere mai multe proiecte de lege pe această temă. Un punct de vedere al administraţiei este benefic, pentru că aceste probleme trebuie gestionate de administraţia locală", a precizat, pentru MEDIAFAX, Roberta Anastase.

Ea a mai spus că nu comentează pe fond propunerile prefectului Capitalei, arătând că membrii Comisiei de administraţie sunt în măsură să adopte formula potrivită.

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a declarat, marţi, că a trimis Camerei Deputaţilor propunerile de modificare a legii câinilor fără stăpân, printre acestea fiind şi posibilitatea eutanasierii atât a câinilor grav bolnavi, a celor agresivi, cât şi a celor care nu sunt adoptaţi în şapte zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici