Anchetă a Poliţiei după ce un bebeluş a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Iaşi

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă după ce un bebeluş a fost dus la spital, cu răni la cap şi torace, acesta fiind salvat de paramedicii SMURD în urma unei căderi de la etajul al doilea al unui bloc din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

222 afișări
Imaginea articolului Anchetă a Poliţiei după ce un bebeluş a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Iaşi

Anchetă a Poliţiei după ce un bebeluş a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Iaşi

Medicul şef al UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că bebeluşul care a căzut de la etajul al doilea al unui bloc are răni la cap şi la torace.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominalã, fractură de femur drept”, a declarat, duminică, prof. univ. dr Diana Cimpoeşu.

Potrivit medicului, copilul este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Părinţii le-au declarat poliţiştilor că bebeluşul a fost lăsat nesupravegheat câteva minute şi a căzut de la fereastra situată la etajul doi al unui bloc din Iaşi

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici