Ancheta de la Covasna a pornit de la o suspiciune de luare de mită - surse

Ancheta desfăşurată de DGA la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Sfântu Gheorghe a pornit de la o suspiciune de luare de mită de către angajaţii acestei instituţii, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

34 afișări
Imaginea articolului Ancheta de la Covasna a pornit de la o suspiciune de luare de mită - surse

Ancheta de la Covasna a pornit de la o suspiciune de luare de mită - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, ancheta care vizează modul în care au fost eliberate permise de conducere şi au fost înmatriculate maşini la serviciul de resort din Covasna a început în urma unei suspiciuni potrivit căreia unii angajaţi ai serviciului ar fi luat mită.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor are unsprezece angajaţi şi este subordonat Prefecturii Covasna.

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor angajaţi ai Serviciului Eliberare Permise Auto din Sfântu Gheorghe, în cadrul unei anchete a DGA care vizează modul în care au fost eliberate permise de conducere şi au fost înmatriculate maşini, potrivit anchetatorilor.

La percheziţii participă circa două sute de jandarmi şi forţe de ordine.

Citeşte şi:

Şeful Serviciului Permise Auto Covasna: Au existat suspiciuni

Percheziţii la locuinţele unor angajaţi ai Serviciului Eliberare Permise Auto din Sfântu Gheorghe

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici