Anchetă în Alba, după ce 37 de persoane care au participat la o nuntă au ajuns la spital

Autorităţile din Alba au început o anchetă după ce 37 de persoane care au participat la o nuntă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au ajuns la spital, acuzând probleme digestive. Nouă pacienţi au rămas internaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

556 afișări
Imaginea articolului Anchetă în Alba, după ce 37 de persoane care au participat la o nuntă au ajuns la spital

Anchetă în Alba, după ce 37 de persoane care au participat la o nuntă au ajuns la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, mai multe echipaje SMURD au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o sală de nunţi din Alba Iulia unde mai multe persoane aveau simtome de toxiinfecţie alimentară.

„SMURD Alba Iulia şi SMURD Sebeş intervin la o pensiune din Vinţu de Jos la un posibil caz de toxiinfecţie alimentară”, transmite ISU Alba.

De asemenea, potrivit unui comunicat de presă trimis, duminică, de Direcţia de Sănătate Publică Alba, participanţii la nuntă au ajuns la spital cu afecţiuni digestive.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia a raportat, duminică dimineaţa, Direcţiei de Sănătate Publică Alba că 37 de persoane au ajuns la spital după ce au participat la o nuntă, acuzând probleme digestive. Nouă persoane au rămas internate”, arată DSP Alba.

Potrivit sursei citate, la nuntă au participat 154 de oameni.

„În acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control efectuează verificarea condiţiilor igienico-sanitare precum şi recoltarea de probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie efectuează ancheta epidemiologică a pacienţilor internaţi în spital”, mai transmite DSP Alba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici