Anchetă în Argeş după ce a fost găsit o mână de om cu suspiciuni de muşcături de animale

Poliţiştii din Argeş fac anchetă, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Dragoslavele, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsită o mână de om, cu leziuni realizate prin muşcături de animale.

58 afișări
Imaginea articolului Anchetă în Argeş după ce a fost găsit o mână de om cu suspiciuni de muşcături de animale

Anchetă în Argeş după ce a fost găsit o mână de om cu suspiciuni de muşcături de animale

„Pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, transmite Poliţia Argeş, sâmbătă.

Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anchetă,
mână,
animale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici