Video Anchetă în cazul unei ambulanţe care a transportat autostopişti băuţi

Serviciul de ambulanţă Buzău, sub supravegherea Ministerului Sănătăţii, a început o anchetă, după ce a fost sesizat că pe internet a apărut un film intitulat "Chef în Ambulanţă", în care autostopiştii beau şi dansau în maşina care se întorcea în oraş, după ce a transportat un bolnav la spital.

1 afișare

Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministrul Sănătăţii Publice, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că a fost informat de şeful ambulanţei Buzău că pe internet a apărut acest film.

"Este vorba despre un film intitulat «Chef în ambulanţă» în care mai mulţi tineri consumă băuturi alcooloce şi dansează în ambulanţă'", a spus subsecretarul de stat, citând din declaraţia şefului salvării din Buzău.

Îmediat după ce a fost sesizată, conducerea ambulanţei buzoiene a declanşat ancheta. În prima fază a fost identificată maşina, precum şi şoferul, şi asistentul care erau de serviciu în 12 octombrie 2007, în intervalul orar 22.00-22.30, când a fost făcută înregistrarea, a mai spus Arafat.

Ambulanţa a avut de trasportat, în acea seară, un bolnav către un spital de psihiatrie din afara localităţii. După ce l-au lăsat pe bolnav, la întoarcearea spre oraş, în ambulanţă au fost luaţi câţiva autostopişti, care au băut şi au dansat în salvare, după cum apare în imaginile filmate, a adăugat subsecretarul de stat.

Astfel, a fost declanşată o anchetă la nivelul serviciului sub stricta supraveghere a MSP, concluziile fiind aşteptate cel mai târziu la sfârşitul săptămânii viitoare, a declarat Arafat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici