Anchetă internă la IPJ Cluj în legătură cu gestionarea unui apel la 112

Conducerea IPJ Cluj a dispus o anchetă internă pentru stabilirea modului în care a fost gestionat un apel la 112, făcut miercuri, 27 decembrie, după ce doi minori ar fi fost agresaţi pe o stradă din localitatea Suceagu.

325 afișări
Imaginea articolului Anchetă internă la IPJ Cluj în legătură cu gestionarea unui apel la 112

Anchetă internă la IPJ Cluj în legătură cu gestionarea unuii apel la 112

IPJ Cluj arată că, în 27 decembrie, a fost semnalat, prin apel 112, faptul că, în localitatea Suceagu, doi minori ar fi fost agresaţi de alţi doi minori, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

Persoana care a semnalat evenimentul a precizat că acei care i-ar fi agresat pe minori ar fi plecat de la locul faptei.

„În baza sesizării telefonice, operatorii 112 au transmis informaţiile dispeceratului din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru soluţionare, iar conform procedurii, informaţiile au fost transmise patrulei din teren, cu scopul deplasării la locul sesizat şi aplicării măsurilor legale. La momentul primirii sesizării evenimentului, echipajul de poliţie se afla la o altă sesizare, respectiv un caz de violenţă domestică, unde s-a emis un ordin de protecţie provizoriu, astfel că intervenţia la cazul semnalat de persoana în cauză s-a făcut ulterior finalizării cazului de agresiune domestică”, arată Poliţia Cluj.

Instituţia precizează că patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu s-a deplasat la caz, iar cei doi minori identificaţi au fost depistaţi, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„De asemenea, precizăm că, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a declanşat o anchetă internă, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a fost gestionat apelul la 112 de către operatori, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să se dispună măsuri în consecinţă”, mai arată IPJ Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anchetă,
operatori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici