Anchetă la Arad, după ce o femeie şi copilul ei au murit la scurt timp după naştere, la Maternitate

Poliţia din Arad a deschis o anchetă marţi pentru două fapte de ucidere din culpă, după ce o femeie şi copilul său nou-născut au murit la Maternitatea din oraş.

543 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Arad, după ce o femeie şi copilul ei au murit la scurt timp după naştere, la Maternitate

Reprezentanţii Poliţiei Arad au declarat, marţi seara, pentru MEDIAFAX, că au fost sesizaţi privind decesul unei femei şi a bebeluşului, la Matenitatea din Arad.

Imediat a fost deschis un dosar penal pentru două fapte de ucidere din culpă.

A fost dispusă autopsia cadavrelor, pentru stabilirea cauzelor decesului celor doi.

Femeia în vârstă de 25 de ani, din Sântana, mai avea doi copii. Ea a venit din Belgia în urmă cu 3 săptămâni şi, cel mai probabil, avea viroză. Femeia a ajuns la spital cu febră peste 38 de grade, cu probleme respiratorii. Mama a fost stabilizată, dar în timpul nopţii starea s-a agravat şi medicii au luat decizia unei intervenţii chirurgicale de cezariană. Din păcate, nici operaţia nu i-a putut salva pe mamă şi băieţul ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici