Anchetă la IPJ Dâmboviţa. Fiica victimelor de la Crevedia spune că a fost agresată de poliţişti

IPJ Dâmboviţa face anchetă după ce fiica victimelor de la Crevedia a susţinut că a fost agresată de poliţişti. De asemenea, soţul femeii a fost amendat de poliţişti.

1065 afișări
Imaginea articolului Anchetă la IPJ Dâmboviţa. Fiica victimelor de la Crevedia spune că a fost agresată de poliţişti

Reprezentanţii IPJ Dâmboviţă anunţă că celor doi li s-a permis să intre în gospădăria soţilor decedaţi pentru a lua documente şi a hrăni animalele din curte. Ei au fost însoţiţi de un poliţist care le-a cerut să nu filmeze deoarece în zonă sunt desfăşurate cercetări.

„La data de 29 august a.c., unui bărbat şi unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinţilor, pentru a hrăni animalele şi a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfăşurate cercetări”, au relatat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii susţin că ginerele a refuzat să oprescă filmarea şi a făcut scandal. Bărbatul a fost dus la secţia de Poliţie unde a fost amendat.

„Cei doi au fost însoţiţi de un poliţist şi un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenţia că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant. Astfel, s-a procedat la evacuarea bărbatului din zona respectivă, fiind condus la sediul poliţiei. Întrucât acesta a adresat expresii jignitoare poliţiştilor, a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991”, a mai relatat IPJ Dâmboviţa.

Fiica victimelor de la Crevedia declară că a fost bruscată de poliţişti, iar conducerea IPJ a solicitat demararea unei anchete.

„Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de poliţişti, conducerea Inspectoratului de Politie Judeţean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor în timpul evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Casa aparţine celor soţilor care au murit în urma exploziei de sâmbătă, de la Crevedia. Bărbatul a făcut infarct după ce şi-a văzut soţia cu numeroase arsuri, iar ea a murit a doua zi la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici