Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce mai mulţi copii au ajuns acasă cu vânătăi şi muşcături

ISJ Olt a început o anchetă la o grădiniţă din Olt, după ce mai mulţi copii au ajuns acasă, în ultimele zile, cu muşcături şi alte răni pe corp. ”E grădiniţă sau sală de tortură? Avem educatoare sau şefă de trib?”, se întreabă o mamă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

815 afișări
Imaginea articolului Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce mai mulţi copii au ajuns acasă cu vânătăi şi muşcături

Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce mai mulţi copii au ajuns acasă cu vânătăi şi muşcături

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, a declarat că a trimis o echipă la Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa pentru a verifica presupusele abateri imputate educatoarei de către părinţi.

”Este vorba despre o mamă care a reclamat că o educatoare nu-i supraveghează foarte atent, iar copiii se bat între ei. Am trimis, astăzi (luni - n.r.), o echipă formată din inspectorul de zonă şi inspectorul de la învăţământul preşcolar să verifice. Noi facem o cercetare prealabilă a prezumatelor abateri, iar eventuala sancţiune va veni din partea şcolii”, a declarat Bărbulete.

Un băieţel în vârstă de patru ani din localitatea Verguleasa a ajuns de două ori, săptămâna trecută, bătut acasă. Părinţii au cerut explicaţii educatoarei.

”Ochiul negru de două zile...astăzi l-a luat muşcat de spate!!!! E grădiniţă sau sală de tortură???? Avem educatoare sau şefă de trib??? În ce hal mai rău de atât să ajungă un copil să fie maltratat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste gen cât a costat-o treanţa de pe ea sau şoşonii din picioare!!! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea, o să fac tot ce îmi stă în putere să nu mai fie dânsa şefa de trib!!!!", a spus Tania Vierescu, mămică.

Aceasta a adăugat că băieţelul ei nu este singurul copil care ajunge bătut acasă.

”La prânz, după ce am luat copilul de la grădiniţă, m-a vizitat o mamă cu fetiţa ei, care e colega copilului meu la grădi! La un moment dat îmi văd copilul cu ochiul umflat şi vânăt! Mămica respectivă îmi arată semnul de pe ochiul fetiţei ei, care ieri a ajuns acasă la fel ca si Alex, cu ochiul umflat şi vânăt! Am vorbit şi cu tăticul băieţelului care spun copiii că i-a bătut, la rândul lui, îmi spune că zilele trecute i-a ajuns copilul zgâriat pe faţă şi ud acasă!”, a mai spus femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici