Anchetă la Poliţia Locală din Oradea, după ce o poliţistă ar fi ignorat o cerere, în timp ce stătea cu picioarele pe birou

Poliţia Locală Oradea a început o anchetă internă după ce o angajată a fost acuzată că a ignorat o cerere a unui bîrbat în timp ce stătea cu ochii în telefon şi cu picioarele pe birou în timpul programului de lucru. „Uită-te pe listă”, ar fi răspuns poliţista, fără a ridica privirea de pe telefon.

4052 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Poliţia Locală din Oradea, după ce o poliţistă ar fi ignorat o cerere, în timp ce stătea cu picioarele pe birou

Anchetă la Poliţia Locală din Oradea, după ce o poliţistă ar fi ignorat o cerere, în timp ce stătea cu picioarele pe birou (FOTO: FACEBOOK)

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Oradea, Ioan Găluţ, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţista a fost angajată în noiembrie 2018 şi că nu a avut nicio abatare ba, din contră, a avut rezultate bune.

„Suntem nemulţumiţi de atitudinea acesteia. Conducerea Poliţiei Locale Oradea dezaprobă ferm orice conduită a poliţiştilor locali care poate să aducă atingere imaginii instituţiei. Imaginile apărute în mediul online şi conduita poliţistului local în cauză vor fi analizate în vederea antrenării răspunderii disciplinare dacă va fi cazul. Am declanşat o anchetă internă şi am cerut, joi, o notă explicativă poliţistei în cauză, care este angajată la Poliţia Locală din noiembrie 2018. Nu am avut până acum nicio problemă cu aceasta, nu a avut nicio abatere, din contră a identificat doi urmăriţi general, a avut rezultate bune până acum”, a spus Găluţ.

Ancheta internă a Poliţiei Locale Oradea a fost declanşată după apariţia în spaţiul public a unei imagini şi a unui comentariu la adresa poliţistei respective, care era detaşată la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor Oradea.

„Adresezi politicos o întrebare, se răspunde sec <uită-te pe listă> fără a ridica ochii din telefon, rămânând în continuare cocoţată cu picioarele pe birou”, se arăta în postare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici