Anchetă la Şcoala de Poliţie din Câmpina după ce mai mulţi elevi au ajuns la spital

Conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor a dispus efectuarea unor verificări la "Şcoala de poliţie Vasile Lascăr" din Câmpina după ce mai mai mulţi elevi au ajuns la spital cu stări de greaţă şi dureri abdominale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1015 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Şcoala de Poliţie din Câmpina după ce mai mulţi elevi au ajuns la spital

Anchetă la Şcoala de Poliţie din Câmpina după ce mai mulţi elevi au ajuns la spital (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

13 elevi de la "Şcoala de Poliţie Vasile Lascăr" din Câmpina au ajuns la spital în ultimele zile cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară.

"Au venit miercuri 10 cazuri, joi şi vineri alte 3. Sunt cazuri uşoare, elevii acuzând stări de greaţă, disconfort abdominal şi scaune diareice", a declarat Călin Tiu, directorul Spitalului Municipal Câmpina.

Potrivit sursei citate, elevii nu au rămas internaţi.

"La nivelul conducerii MAI s-a dispus să se facă verificări în ceea ce priveşte spaţiile de hrănire şi de cazare. Această verificare este făcută de specialişti, este o comisie medicală. În funcţie de rezultate, se vor lua şi măsurile", a declarat Vasile Tache, directorul Şcolii de Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor şcolii, probele recoltate din alimentele preparate la cantina unităţii nu au relevat nimic ieşit din comun.

"Nu sunt probleme cu alimentele servite la cantina şcolii. Elevii au fost duşi la spital, li s-a acordat medicaţia corespunzătoare şi acum au revenit în program. Sunt verificări făcute la alimentele consumate, probele au fost declarate conforme. De altfel, aceste probe se iau permanent", Florentin Bădilă, purtătorul de cuvânt al şcolii.

Potrivit DSP Prahova, verificarea se face de către medicii Centrului de Diagnostic şi Tratament al MAI, din Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici