Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Craiova, după ce un pacient internat la Terapie Intensivă s-a aruncat de la etaj

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Zătreni, judeţul Vâlcea, internat la Anestezie – Terapie Intensivă în cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova, s-a aruncat, joi, de la etaj. Conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă internă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

707 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Craiova, după ce un pacient internat la Terapie Intensivă s-a aruncat de la etaj

Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Craiova, după ce un pacient internat la Terapie Intensivă s-a aruncat de la etaj

Bărbatul de 34 de ani care a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etaj, a căzut pe acoperişul Unităţii de Primiri Urgenţe al Spitalului din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului judeţean de urgenţă Craiova, Cristina Geormaneanu cel care s-au aruncat era un pacient in vârstă de 34 de ani internat la clinica de Terapie Intensivă a Spitalului într-o rezervă, izolat din cauza bolii de care suferea.

Pacientul ar fi deschis fereastra rezervei şi s-ar aruncat în gol de la o înălţime de aproximativ 1,5 metri.

Bărbatul a fost preluat conştient de un echipaj al pompierilor SMURD Dolj şi dus la UPU.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a deschis anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul şi daca există persoane care se fac vinovate de incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici