Anchetă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în cazul paznicilor care ar fi agresat jurnalişti

Conducerea Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală va începe o anchetă internă după ce mai mulţi jurnalişti au reclamat că au fost agresaţi, joi, de paznicii unităţii sanitare în timp ce aşteptau o declaraţie despre starea fetei lovite uşor de maşina în care se afla ministrul Cristian David.

517 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în cazul paznicilor care ar fi agresat jurnalişti

Viorela Niţescu (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală, medicul Viorela Niţescu, a declarat, joi, că are dubii în legătură cu veridicitatea celor relatate de jurnalişti, adăugând că va fi deschisă o anchetă internă referitoare la acest incident.

"Noi protestăm oficial pentru faptul că spuneţi că a fost bătut unul dintre dumneavoastră, eu nu cred că s-a întâmplat acest lucru. Vom studia şi vom declanşa o anchetă internă în acest sens şi se vor lua măsurile corespunzătoare, în situaţia în care vom constata că aşa s-a întâmplat", a precizat Viorela Niţescu.

Purtătorul de cuvânt a precizat că paznicii care i-ar fi agresat pe jurnaliştii care aşteptau în curte declaraţii referitoare la starea fetiţei rănite uşor de maşina condusă de şoferul ministrului Cristian David sunt angajaţi ai spitalului.

"Din fericire, sunt angajaţii spitalului, pentru că putem colabora mai uşor cu angajaţii noştri decât cu o firmă de pază", a precizat medicul Viorela Niţescu.

Fetiţa accidentată joi de maşina în care se afla ministrul Internelor Cristian David a plecat acasă, la solicitarea familiei acesteia, deşi medicii au recomandat ca ea să rămână internată pentru 24 de ore, a declarat Coriolan Ulmeanu, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu".

Ulmeanu a precizat că fetiţa a fost lovită uşor la gamba stângă, nu are fracturi şi nici un traumatism puternic. De asemenea, au fost realizate radiografii şi investigaţii de specialitate, rezultatul acestora confirmând faptul că tânără are doar o suferinţă minoră, a adăugat managerul.

"Medicii au recomandat părinţilor să lase în spital fata pentru 24 de ore, aşa cum prevăd normele, în observaţia medicilor. Părinţii însă au refuzat, astfel că pacienta urmează să părăsească spitalul în această zi, după ce au fost făcute toate investigaţiile necesare", a mai spus managerul Coriolan Ulmeanu.

Maşina ministrului Internelor, Cristian David, a lovit, joi dimineaţă, o fetiţă, accidentul de circulaţie producându-se la intersecţia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobanţilor, din sectorul 1 al Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al MIRA, Marius Tache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici