Anchetă Ştirile ProTV: Cine îi ajută pe taximetriştii pirat de pe aeroportul Otopeni

Ancheta în desfăşurare la ''Aeroportul Internaţional Henri Coandă'', după ce o investigaţie realizată de o echipă Pro TV a arătat modul în care taximetriştii pirat şi aşa numiţii "bagajişti" sunt toleraţi.

1090 afișări
Imaginea articolului Anchetă Ştirile ProTV: Cine îi ajută pe taximetriştii pirat de pe aeroportul Otopeni

Anchetă Ştirile ProTV: Cine îi ajută pe taximetriştii pirat de pe aeroportul Otopeni

Şi, uneori, chiar ajutaţi de angajaţii care se ocupă de securitate. Contractul cu firma de pază care acţionează în aerogara, este analizat, iar Ministerul Transporturilor şi poliţia anunţă că îi vor pedepsi pe cei care încalcă legea şi îi hărţuiesc pe străinii care vin în România. A fost şi cazul unei studente din Japonia, ucisă în urmă cu două săptămâni.

Reprezentanţii aeroportului par să nu ştie că se întâmplă astfel de lucruri în curtea lor. Acum, că au aflat, promit măsuri ce pot duce până la rezilierea contractului cu firma de pază care acţionează în terminal.

Citeşte mai multe despre ancheta de pe aeroportul Otopeni stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici