Anchetatorii nu au găsit telefonul Luizei, probă ce îl incrimina direct pe Dincă, pe lângă declaraţie

Anchetatorii au finalizat, sâmbătă seara, cercetările din lanul de floarea-soarelui, unde au căutat telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie şi despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Telefonul era proba care l-ar fi incriminat direct pe Dincă, pe lângă declaraţia sa.

937 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii nu au găsit telefonul Luizei, probă ce îl incrimina direct pe Dincă, pe lângă declaraţie

Anchetatorii nu au găsit telefonul Luizei, probă ce îl incrimina direct pe Dincă, pe lângă declaraţie

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că zece ofiţeri au căutat telefonul Luizei într-un lan de floarea-soarelui, cu două aparate de căutare metal.

Locul a fost cel indicat de Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus că a arucnat telefonul din maşină în acea zonă, în apropierea unei parcări.

După mai bine de o oră de verificări, ofiţerii s-au retras, fără să fi găsit telefonul fetei, care ar fi fost singura probă directă ce ar fi dus la incriminarea lui Gheorghe Dincă, pe lângă propria declaraţie.

Sursele citate au precizat că în timpul audierilor, Gheorghe Dincă pare că vrea să colaboreze, dar nu dă indicii foarte clare.

Gheorghe Dincă le-a spus, încă de duminică, anchetatorilor, că le-a ucis atât pe Alexandra, cât şi pe Luiza.

Taguri:
anchetă,
dincă,
crimă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici