ANCPI a finalizat cadastrarea terenurilor şi plajelor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a finalizat lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor gestionate de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) în evidenţele de cadastru şi carte funciară.

286 afișări
Imaginea articolului ANCPI a finalizat cadastrarea terenurilor şi plajelor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

ANCPI a finalizat cadastrarea terenurilor şi plajelor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

Lucrările s-au desfăşurat în cadrul Programului naţional de cadastru şi carte funciară (PNCCF) şi au vizat o suprafaţă de aproximativ 190.000 de hectare din 11 comune din judeţul Tulcea. Finanţarea a fost asigurată din veniturile proprii ale ANCPI.

ANCPI, instituţie publică aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a înregistrat în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară terenurile situate în extravilan, suprafeţele terestre şi acvatice, terenurile aflate permanent sub apă şi plajele din Rezervaţia Biosferei „Delta Dunării”.

Cele 1.985 de imobile aflate în proprietatea publică a statului român şi în administrarea ARBDD au suprafaţa totală de 188.452,66 de hectare şi sunt situate în comunele C.A. Rosetti, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crişan, Grindu, Isaccea, Murighiol, Pardina, Sf. Gheorghe, Sulina şi Valea Nucarilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici