Andreea Antonescu a fost amendată pentru apel fals. Motivul pentru care a sunat la 112

  • Andreea Antonescu a sunat la 112 în noaptea de miercuri spre joi
  • Fosta membră a trupei Andre a spus că este sechetarată într-un apartament din Iaşi
  • Poliţiştii s-au dus la adresă, însă artista a negat că a sunat la numărul de urgenţă
3822 afișări
Imaginea articolului Andreea Antonescu a fost amendată pentru apel fals. Motivul pentru care a sunat la 112

Sursa: Facebook

„În jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani din muncipiul Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgenţă 112 şi a declarat că nu are nicio problemă. Astfel poliţiştii au sancţionat-o contravenţional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii au găsit-o pe Andreea Antonescu alături de iubitul ei, ieşeanul Ştefan Manolache, cel cu care este într-o relaţie de aproximativ un an.

Potrivit unor informaţii, cei doi miroseau puternic a alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici