Andrei Năstase face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, managerul unităţii sanitare anunţând, vineri dimineaţă, că nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducere.

1891 afișări
Imaginea articolului Andrei Năstase face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00

Andrei Năstase face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00 (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Năstase a ajuns, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca

Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că "nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare".

El a subliniat că declaraţiile sunt sub forma unor comunicate de presă susţinute de către profesorul Ioan Lascăr sau purtătorul de cuvânt al spitalului.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a anunţat că vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lăsată de tatăl său, despre care spune că este "un fel de testament public".

"Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul....«un fel de testament public»... Doresc să mi se alăture toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi...", a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii".

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Evoluţia postoperatorie a lui Adrian Năstase este foarte bună, în parametri normali, nu a făcut febră, nu a avut dureri, a declarat, vineri, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, profesorul Ioan Lascăr.

"Evoluţia postoperatorie este foarte bună, în parametri normali, este un trend evolutiv favorabil, nu a avut dureri, nu a avut febră. Preocuparea noastră este de a trata leziunile produse prin împuşcare", a spus profesorul Ioan Lascăr.

El a adăugat Adrian Năstase este în continuare monitorizat în secţia de Terapie Intensivă.

Profesorul Ioan Lascăr a mai spus că Adrian Năstase a fost evaluat de o echipă interdisciplinară, formată din chirurgul plastician, chirurgul cardiovascular, psihiatru, chirurgul de chirurgie generală şi specialistul ATI.

"Ce s-a realizat în cursul intervenţiei chirurgicale are trend evolutiv extrem de favorabil. Putem califica parametrii generali şi evoluţia locală ca fiind foarte buni", a mai spus Lascăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici