Video Andronescu invită profesorii să vină în şcoli începând cu 14 septembrie

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri că invită profesorii să vină la şcoală începând cu 14 septembrie, arătând că apelul sindicatelor din învăţământ de a boicota începerea şcolii reprezintă "dreptul sindicatelor de a-şi exprima un punct de vedere".

31 afișări

"Este dreptul sindicatelor să-şi exprime un punct de vedere faţă de cei care sunt membri ai sindicatului respectiv. Eu i-aş invita pe toţi colegii profesori să vină la şcoală începând cu 14 septembrie şi şcoala să înceapă aşa cum e firesc, cu bucuria revederii", a precizat Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educaţiei a făcut această declaraţie înainte de a intra la şedinţa parlamentarilor PDL unde împreună cu premierul Emil Boc discută pe tema amendamentelor la proiectul legii educaţiei.

Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) propune membrilor săi să nu se prezinte la locul de muncă în prima zi a anului şcolar, aşa cum vor face şi parlamentarii, care şi-au luat liber în data de 14 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici