Andronescu: Voi avea o întâlnire cu sindicatele în perioada următoare

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, în perioada următoare, va avea o nouă întâlnire cu sindicatele în care să discute problemele lor.

20 afișări
Imaginea articolului Andronescu: Voi avea o întâlnire cu sindicatele în perioada următoare

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu cred că acea neînţelegere (problema sporurilor - n.r.) a fost rezolvată, întrucât nefiind o lege a noastră au apărut unele inadvertenţe, dar acum au fost corectate. Sper ca totul să fie în regulă", a spus Ecaterina Andronescu, aflată la Iaşi.

Ministrul a adăugat că, în perioada următoare, va avea o nouă întâlnire cu sindicatele.

Liderul FSLI, Aurel Cornea, a declarat, vineri, că acordarea sporurilor pentru cadrele didactice în perioada septembrie - decembrie nu schimbă decizia sindicaliştilor de a continua acţiunile de protest, deoarece aceste drepturi vor fi oricum pierdute la 1 ianuarie 2010.

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a precizat, vineri, că, în perioada septembrie - decembrie 2009, se vor acorda sporurile pe care profesorii le primeau până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici