O angajată a Prefecturii Galaţi, infectată cu virusul SARS-CoV-2. Numeroşi angajaţi vor lucra de acasă

  • O angajată a Prefecturii Galaţi a fost testată pozitiv COVID 19.
  • Activitatea instituţiei nu este blocată, însă mai mulţi salariaţi vor munci de acasă.
  • Angajaţii care vor veni la serviciu vor lucra singuri în birou şi vor avea program decalat.
315 afișări
Imaginea articolului O angajată a Prefecturii Galaţi, infectată cu virusul SARS-CoV-2. Numeroşi angajaţi vor lucra de acasă

O angajată a Prefecturii Galaţi, infectată cu virusul SARS-CoV-2

O angajată a Prefecturii Galaţi s-a infectat cu virusul Sars Cov 2. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii instituţiei, femeia a venit la serviciu până miercuri. Apoi, ea s-a simţit rău şi, având simptomele virusului, s-a testat. Rezultatul a venit vineri şi acum femeia se află internată la un spital din Galaţi.

Până în prezent, activitatea instituţiei nu a fost afectată. Totuşi, pe parcursul zilei în clădirea Prefecturii a fost făcută dezinfecţie, iar colega de birou a peroanei infectate a primit recomandarea să stea acasă. În instituţie vor fi luate măsuri începând de săptămâna viitoare. Conducerea Prefecturii va evalua toate activităţile instituţiei, iar la serviciu vor fi chemaţi doar membrii personalului esenţial. Ei vor lucra singuri în birou sau vor avea program decalat, a anunţat conducerea Prefecturii Galaţi. Ceilalţi salariaţi vor lucra de acasă sau îşi vor lua concediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici