Angajată Provident, bănuită că a încasat 46.000 de lei din contracte de împrumut fictive

O femeie din Botoşani, angajată a Provident, este suspectată de poliţişti că ar fi înşelat societatea cu peste 46.000 de lei, după ce a încheiat contracte de împrumut fictive, în numele mai multor persoane, după care a încasat banii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Poliţie.

474 afișări
Imaginea articolului Angajată Provident, bănuită că a încasat 46.000 de lei din contracte de împrumut fictive

Angajată Provident, bănuită că a încasat 46.000 de lei din contracte de împrumut fictive (Imagine: Shutterstock)

"Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul IPJ Botoşani suspectează o angajată a unei instituţii financiare nebancare că ar fi încheiat credite în numele mai multor persoane, iar banii obţinuţi, peste 46.000 de lei, şi i-a însuşit", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Potrivit anchetatorilor, în calitate de agent de acordare credite, în perioada mai 2012 - ianuarie 2013, suspecta ar fi încheiat 14 contracte de creditare, în numele a 13 persoane.

În acest mod, femeia ar fi prejudiciat societatea cu 46.290 lei.

Aceasta este cercetată pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici