Angajata unei case de amanet din Galaţi, ucisă cu zece lovituri de cuţit (Video)

O tânără de 25 de ani care lucra la o casă de amanet aflată în cartierul gălăţean Micro 40 a fost ucisă, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8.00, cu zece lovituri de cuţit.

107 afișări
Imaginea articolului Angajata unei case de amanet din Galaţi, ucisă cu zece lovituri de cuţit (Video)

Angajata unei case de amanet din Galaţi, ucisă cu zece lovituri de cuţit (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, tânăra avea multiple plăgi înjunghiate şi a decedat în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei".

"Am fost solicitaţi să intervenim la un caz petrecut în apropierea unei case de amanet. Am găsit acolo o tânără, de 25 de ani, ce fusese victima unei agresiuni. Ea prezenta tăieturi în zona cervicală, abdominală, toracică şi la nivelul membrelor. Am numărat aproximativ zece astfel de plăgi. Victima a fost urcată în ambulanţă cu stări agonice, a făcut foarte repede un stop cardiorespirator şi am reuşit să o ţinem în viaţă până când a ajuns la spital. Din nefericire, aici, ea nu a mai putut fi salvată", a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Din spusele medicilor de pe ambulanţă, tânăra era angajata casei de amanet în preajma căreia s-a produs agresiunea. Medicii au mai spus că cei care au solicitat intervenţia Salvării au vehiculat două motive ale producerii evenimentului, şi anume jaful şi crima pasională.

Poliţiştii gălăţeni au refuzat să ofere date suplimentare despre acest caz. Ei au spus doar că o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi se află la faţa locului şi fac cercetări în acest moment şi că vor reveni cu amănunte.

"Nu vă pot confirma decât faptul că acolo s-a produs o agresiune", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ştefan Gohoranu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici