Angajaţi ai ARSVOM, găsiţi beţi în timpul serviciului

Patru salariaţi ai Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) s-au ales cu dosare penale după ce, în urma unui control, au fost găsiţi beţi în serviciu.

331 afișări
Imaginea articolului Angajaţi ai ARSVOM, găsiţi beţi în timpul serviciului

Angajaţi ai ARSVOM, găsiţi beţi în timpul serviciului (Imagine: www.arsvom.ro)

ARSVOM este o instituţie publică, cu sediul în Portul Constanţa, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, ce asigură activitatea de căutare şi salvare a vieţii omeneşti pe mare şi intervenţii în caz de poluare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Poliţiei Transporturi Constanţa, subcomisarul Cerasela Miron, cei patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 38 şi 60 de ani, au fost depistaţi, miercuri, la bordul navelor de intervenţie, în urma unei acţiuni organizate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Port Constanţa pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise în cadrul navigaţiei civile.

"Aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu în calitate de personal navigant, pe navele aparţinând agenţiei, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat Cerasela Miron.

Celor patru salariaţi ai ARSVOM le-au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de exercitare a atribuţiilor de serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici