Angajaţii cu funcţie de execuţie din Ministerul Tineretului, cu salarii între 1.020 şi 3.780 de lei

Angajaţii cu funcţii de execuţie din Ministerul Tineretului şi Sportului vor avea, potrivit proiectului legii unice, salarii cuprinse între 1.020 de lei pentru instructor sportiv şi referent sportiv debutanţi şi 3.780 de lei pentru aceleaşi funcţii gradul I.

257 afișări

Potrivit ultimei variante a proiectului legii unice a salarizării, obţinută de MEDIAFAX, salariul unui instructor sportiv debutant va fi de 1.020 de lei, acelaşi venit fiind prevăzut şi pentru referentul sportiv debutant.

Instructorul şi referentul sportiv gradul III vor avea un salariu cuprins între 1.740 şi 2.220 de lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Pentru instructorul şi referentul sportiv gradul II este prevăzut un salariu cuprins între 2.220 şi 2.820 de lei, iar pentru aceleaşi funcţii, gradul I, între 2.970 şi 3.780 de lei, în funcţie de vechime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici