Angajaţii la privat fac ore suplimentare fără plată pentru a-şi păstra jobul

Angajaţii din companiile private sunt dispuşi să muncească în plus, fără a mai fi plătiţi pentru acele ore suplimentare, informează "Gândul".

33 afișări
Imaginea articolului Angajaţii la privat fac ore suplimentare fără plată pentru a-şi păstra jobul

Angajaţii la privat fac ore suplimentare fără plată pentru a-şi păstra jobul (Imagine: Mediafax Foto)

"Componentele de tăiere a salariilor din mediul privat sunt orele suplimentare, sporurile şi primele. Faţă de anul 2008, am observat pentru acest an o scădere medie cu 40% a volumului de ore suplimentare plătite, sumă destul de importantă din venitul salarial. Dar au fost şi luni în care scăderea a fost de 70%, în altele de 10%", a declarat, pentru Gândul, Richardo Turcu, director WizSalary, soft cu ajutorul căruia se stabilesc rapoarte cu privire la evoluţia salarială a 20% din companiile private din România.

Citeşte mai multe despre eforturile angajaţilor pentru păstrarea locului de muncă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici