Angajatorii autohtoni oferă locuri de muncă românilor care lucrează în Italia

Angajatorii români care activează în domeniul construcţiilor oferă loc de muncă lucrătorilor români care muncesc în Italia, în cadrul unei burse a locurilor de muncă organizate la Roma, informează, marţi, Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

2 afișări
Imaginea articolului Angajatorii autohtoni oferă locuri de muncă românilor care lucrează în Italia

Angajatorii autohtoni oferă locuri de muncă românilor care lucrează în Italia

Bursa locurilor de muncă pentru români va fi organizată la sediul Centrului pentru Migraţie, Azil şi Integrare Socială din Roma, pe 23 februarie, de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

"Scopul acestei acţiuni este de a facilita întâlnirea directă a angajatorilor de pe teritoriul României cu lucrătorii români care îşi desfăşoară activitatea în Italia, în domeniul construcţiilor", arată MMFES într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Agenţii economici interesaţi să participe la Bursa locurilor de muncă de la Roma pot obţine informaţii suplimentare de la Direcţia Management şi Mobilitatea Forţei de Muncă din cadrul MMFES.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici