Angajatul unui centru de plasament a agresat doi adolescenţi. Bărbatul a fost reţinut

  • Angajatul unui centru de plasament din judeţul Călăraşi a agresat fizic doi rezidenţi.
  • Este vorba despre doi adolescenţi de 14 ani şi 16 ani.
  • Bărbatul a fost reţinut.
362 afișări
Imaginea articolului Angajatul unui centru de plasament a agresat doi adolescenţi. Bărbatul a fost reţinut

Angajatul unui centru de plasament a agresat doi adolescenţi. Bărbatul a fost reţinut

Incidentul s-a produs vineri, în centrul de plasament din comuna Ulmu, judeţul Călăraşi. Doi tineri în vârstă de 14 şi 16 ani, rezidenţi în cadrul centrului de plasament au reclamat faptul că au fost agresaţi fizic.

Bărbatul s-a certat cu cei doi în timp ce se afla în timpul programului de lucru.

„În fapt, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, au fost agresaţi de un angajat al centrului, în vârstă de 58 de ani, aflat în timpul programului de lucru. Ulterior, în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici