ANI: Manager de spital din Teleorman, găsit în incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul managerului interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, Niculae Zavera, care, timp de şase luni, a condus unitatea medicală, dar a fost în acelaşi timp şi consilier judeţean.

265 afișări
Imaginea articolului ANI: Manager de spital din Teleorman, găsit în incompatibilitate

ANI: Manager de spital din Teleorman, găsit în incompatibilitate

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Agenţia Naţională de Integritate, Niculae Zavera s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 iulie 2016 – 4 ianuarie 2017, întrucât a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de manager interimar al Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede şi calitatea de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman, realizând în perioada menţionată venituri de natură salarială în cuantum de 77.392 lei.

Potrivit ANI, funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică.

”Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Niculae Zavera a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici