ANM: Cod galben de vânt puternic, extins la 11 judeţe. Un judeţ, vizat de cod galben de ceaţă

Meteorologii au extins avertizările cod galben de vânt puternic în 11 judeţe, anunţând intensificări ale vântului care vor atinge la rafală şi 110 km/h.

244 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod galben de vânt puternic, extins la 11 judeţe. Un judeţ, vizat de cod galben de ceaţă

Cod galben de vânt în patru judeţe. Un judeţ, vizat de cod galben de ceaţă

Judeţele aflate sub avertizare cod galben de vânt puternic sunt Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş, Hunedoara, Alba, Braşov, Sibiu, Argeş, Prahova şi Dâmboviţa.

În cazul judeţelor Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş şi Hunedoara, se anunţă intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 60 km/h şi izolat 70 km/h, iar la munte vitezele la rafală vor atinge local 80...90 km/h.

Avertizarea expiră la ora 16:00.

În cazul celorlalte judeţe meteorologii anunţă vânt de până la 110 km/h, până la ora 15.00.

În plus, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceaţă pentru mai multe localităţi din judeţul Harghita. Avertizarea anunţă până la ora 11.00 ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Taguri:
vânt,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici