ANM: Cod PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii în două judeţe din ţară

Mai multe localităţi din judeţele Vaslui şi Galaţi se află sub cod portocaliu de furtuni, meteorologii anunţând ploi torenţiale, vânt puternic şi grindină.

1710 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii în două judeţe din ţară

Nouă avertizare METEO: Cod PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii în două judeţe din ţară

Începând de la ora 14.45 până la ora 16.00, în localităţile Murgeni, Fălciu, Vinderei, Epureni, Măluşteni, Blăgeşti şi Fruntişeni din judeţul Vaslui, precum şi în Drăguşeni, Bereşti-Meria, Bereşti, Cavadineşti, Băneasa, Bălăbăneşti, Suceveni, Jorăşti şi Rădeşti din judeţul Galaţi, ANM anunţă averse care vor cumula izolat 35 - 40 l/mp.

De asemenea, se anunţă vânt puternic cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, frecvente descărcări electrice

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici