ANM: Ninsoarea va fi nesemnificativă, dar temperatura scade noaptea până la minus 15-17 grade

Ninsoarea din zilele următoare, până duminică seara, va fi în cantităţi nesemnificative care nu impun nici măcar emiterea unui cod galben, dar temperaturile vor scădea foarte mult şi vor ajunge la minus 15-17 grade Celsius la Bucureşti, a anunţat directorul ANM, Ion Sandu.

2360 afișări
Imaginea articolului ANM: Ninsoarea va fi nesemnificativă, dar temperatura scade noaptea până la minus 15-17 grade

ANM: Ninsoarea va fi nesemnificativă, dar temperatura scade noaptea până la 15-17 grade (Imagine: Mediafax Foto)

El a arătat că, sâmbătă şi duminică, intensitatea vântului va fi de 45-50 kilometri/oră, începând din sud-vestul ţării spre sud.

Temperatura pe timpul nopţii va scădea în perioada imediată până la minus 15-17 grade, după care va creşte până la minus 10 grade până pe 4 februarie, dată după care va scădea din nou spre minus 15-20 grade timp de 3-4 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici