Anonymous atacă Banca Centrală Rusă şi îl ameninţă din nou pe Putin într-un video: „Suntem peste tot, chiar şi în dormitorul tău”

28 de gigabiţi de informaţii financiare confidenţiale ale guvernului rus au fost făcute publice de hackerii Anonymous, la două zile după ce Banca Centrală a Rusiei a fost piratată.

40438 afișări
Imaginea articolului Anonymous atacă Banca Centrală Rusă şi îl ameninţă din nou pe Putin într-un video: „Suntem peste tot, chiar şi în dormitorul tău”

Anonymous atacă Banca Centrală Rusă şi îl ameninţă din nou Putin într-un nou video: „Suntem peste tot, chiar şi în dormitorul tău”

După atacul cibernetic, grupul de hackeri a anunţat că urmează să dea drumul pe piaţă la peste 35.000 de fişiere care conţin acorduri secrete.

„Niciun secret nu este în siguranţă. Suntem peste tot: suntem în clădirea ta, unde mănânci, la masa ta, în camera în care dormi”, este ameninţarea pe care Anonymous o adresează într-un video lui Vladimir Putin, numindu-l „mincinos, dictator, criminal de război şi ucigaş de copii”.

Gruparea mai anunţă distribuirea a „sute de documente aparţinând Băncii Centrale a Rusiei: acorduri, corespondenţă, transferuri de bani, pacte secrete ale oligarhilor, rapoarte reale asupra economiei ţinute departe de public, acorduri comerciale cu alte ţări, declaraţii, informaţii ale susţinătorilor înscrişi, videoconferinţele lui Putin şi programele pe care le foloseşte”.â

Cele 28 de calupuri cu fişiere confidenţiale au fost puse la dispoziţie pentru descărcare de către un membru al Anonymous, The Black Rabbit World.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici