Anul viitor ai putea să-ţi iei maşină nouă cu 3.000 de euro

Nu sună deloc rău să poţi să cumperi o maşină nouă cu doar 3.000 de euro. Acest lucru ar putea fi posibil anul viitor dacă discuţiile care se poartă acum la Ministerul Mediului se vor concretiza în proiect pentru Programul Rabla 2011.

34 afișări
Imaginea articolului Anul viitor ai putea să-ţi iei maşină nouă cu 3.000 de euro

Anul viitor ai putea să-ţi iei maşină nouă cu 3.000 de euro (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

După succesul înregistrat în acest an, cei de la minister se gândesc că anul viitor să adune şi mai multe rable de pe şoselele României, drept pentru care este posibil să ofere posibilitatea de a cumpara o maşină nouă cu mai mult de trei vouchere.
La discuţiile dintre oficialii din Ministerul Mediului a existat o propunere ca în 2011 să poată fi folosite cinci vouchere la achiziţia unui autoturism nou. Dacă aşa vor sta lucrurile, iar valoarea de 3.800 de lei a unui voucher se va păstra la fel ca în acest an, dupa un calcul simplu rezultă că dacă faci rost de cinci astfel de tichete poţi obţine o reducere de 19.000 de lei( aproximativ 4.500 de euro la cursul actual).
Citeşte mai multe despre Programul Rabla 2011 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici