Anunţul autorităţilor în legătură cu starea românului infectat cu coronavirus

  • Starea ospătarului din Argeş infectat cu coronavirus este bună
  • Bărbatul se află într-un spital din Japonia
  • MAE anunţă că ceilalţi 16 români de pe vas nu au virusul letal
1001 afișări
Imaginea articolului Anunţul autorităţilor în legătură cu starea românului infectat cu coronavirus

Anunţul autorităţilor în legătură cu starea românului infectat cu coronavirus

Ministerul de externe revine cu informaţii despre starea românului care lucra pe vasul de croazieră şi a fost infectat cu coronavirus. Un reprezentant al Ambasadei României la Tokyo s-a deplasat la unitatea medicală în care este internat bărbatul din Argeş. Ministerul de externe anunţă că  starea de sănătate a acestuia este bună, în prezent acesta fiind supus unor teste medicale suplimentare.

Până la acest moment, nu au fost confirmate cazuri noi de infectare cu coronavirus printre cetăţenii români.  Ambasada României la Tokyo rămâne în contact atât cu autorităţile nipone şi cu cetăţenii români, acordând asistenţă consulară în limita competenţelor legale. 17 români se află pe vasul Diamond Princess, 15 membri ai echipajului şi 2 pasageri. Bărbatul infectat era ospătar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici